Üdvözlünk Benneteket a Tulipán Szállóban, mely Szolnok szívében egy igen egyedi és különleges kialakítással várja a megpihenni vágyókat!

Családias hangulatú szállónkban többféle hangulatú, stílusú szoba vár Rád!

A romantikus és vintage stílus mellett (Romantic Rose lakosztály),  eredeti magyar korhű bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett, régmúltat idéző magyaros szobákkal (Tulipán Szoba, Liliom Szoba, Viola Szoba), valamint az emeleten a modern stílus kedvelőinek egy-egy főváros nevezetességeivel dekorált szobákkal várjuk kedves Vendégeinket!

A Tulipán Szálló Szolnok városközpontjának közepén, ideális, csendes utcában helyezkedik el a Magyar utca 15. szám alatt. A szállóépület hátsó része egy parkra nyílik, 5 perc sétával elérhető a Tisza-parti sétány, játszótér, a Szigligeti Színház, a Damjanich Múzeum, a városközpontban lévő üzletek, éttermek.

A Tiszán átívelő Tiszavirág gyalogos hídon keresztül 15 perc sétával ugyancsak elérhető a Tisza túloldalán lévő Tiszaligetben található Liget Gyógy,- és Élményfürdő, továbbá teniszpálya, melyek aktív kikapcsolódást biztosítanak.  A városközpontban lévő éttermek, borozók, boltok 200 méteren belül találhatóak.

A Szálló kifejezetten polgári stílusú házban kap helyet. Az épület földszintjén a tulajdonosok – az épület teljes felújítása mellett – mindenben megőrizték a helyiségek eredeti rendeltetésének megfelelő elrendezést! Az egykori bálterem helyén kerül kialakításra az étkező, mely előkelőségéhez és pompájához a századelőn készített díszes fa nyílászárók, boltívek, stukkók és egy impozáns tükör járulnak hozzá!

A bálterem 20-40 fős rendezvények megtartására is alkalmas. A rendezvények résztvevői számára előre foglalható szálláslehetőséget is biztosítunk.

A szobák mérete egymástól eltérő, minden igényt kielégítő. Műholdas TV, minibár, ingyenes internet hozzáférés minden szobában rendelkezésre áll.

Az emeleti szobákban lévő fan-cool fűtés-légkondicionálás biztosítja minden évszakban a komfortos elhelyezést.

A szobák egyágyas, kétágyas, négyágyas elhelyezést biztosítanak kényelmes egyszemélyes-, illetve franciaágyakkal.

A foglalások számától függően 1 fő is választhat 2 személyes szobát 1 főre megállapított szállásdíj mellett.

Mint családbarát vállalkozás a kedvező díjakon túl egyedülálló kedvezményeket biztosítunk családok, visszatérő vendégek számára, továbbá csoportos foglalás, és egyéb egyedi esetekben is. Kedvezményeinkről további információt a “Csomagajánlatok” menü alatt találsz!

Vendégeink számára az idei évben INGYENESEN biztosítunk a szállótól gépjárművel 15 perc alatt elérhető, Holt-Tisza parton üdülési lehetőséget családi, baráti összejövetelek céljából. Ezen kivételes hangulatú nyugalmas helyen, alkalom nyílik a saját stégen horgászásra, kajakozásra, csónakázásra, vízibiciklizésre, szalonnasütésre, bográcsozási lehetőségre. A három szinten elhelyezkedő épületben fitneszszolgáltatás (szauna, edzőterem) is biztosítja a teljes kikapcsolódást. Igény esetén családi programokat is biztosítunk.

A tisztaság, kényelem, az elhelyezésnél rugalmasság, illetve udvarias kiszolgálás garantált!

Ha szeretnél egy meghitt, szeretettel teli szállást választani, keress fel Bennünket Szolnok belvárosának szívében!